Számítástechnikai, üzletviteli tanácsadás, fotóriporteri munkák

Ne úgy nézd a dolgokat, ahogy kinéznek, hanem ahogy kinézhetnek!

 

A Forever Freedom Intarnational cég hosszú távú múltra tekint vissza, egészen a hetvenes évek kezdetére, amikor is két tudós egymástól függetlenül fedezte fel ezt a szerves fémvegyületet.
Az amerikai hadsereg használta és használja ma is, de harminc évre levédette a terméket. Addig senki sem férhetett hozzá a hadseregen kívül. Ezt 2003-ban feloldották, és a nagyközönség számára elérhetővé tették.

 

A cég egyik kiemelkedő terméke a hatékony üzemanyagfelhasználás, a természetvédelem, a jármű motorjának égésterében végbemenő hatékonyabb égés révén a mtor tljesítményének növelése.

 

Valójában bármilyen üzemanyaghoz (benzin, dízel, gáz) használható, amely égéssel teremti meg a hajtóerőt. Mivel csak az égéstérben fejti ki hatását, az üzemanyag csak hordozóként szerepel.

 Ma a világon több, mint 1 000 000 000 gépjármű van, ide nem értve a repülőgápeket, hajókat, stb. Meggondolandó tény tehát, hogy alkalmazzuk-e a terméket vagy sem.

 

Jómagam hosszasan tétováztam, keresgéltem kutattam, hogy mi is ez, tényleg hatékony-e, van-e értelme. Végül beadtam a derekam, és vásároltam 10db kapszulát, mint kiderült ez több, mint 2000 km-re elegendő mennyiség. Ami még jobban meglepett, hogy már a harmadik tankolásnál észrevettem, hogy az autóm kb. 18%-kal kevesebbet fogyaszt. Ez a mai üzemanyagárak mellett nem elhanyagolható. A másik, még érdekesebb dolog az számomra az volt, hogy azon a dombon, amelyen csak 3-as fokozaban tudtam felkapaszkodni, ott most gond nélkül 4-es fokozatban közlekedek.

 

Mindezek együtt már komoly megtakarítások, komoly teljesítménynövelő hatású szerek.

 

Ez a termék kizárólag a cég tagjai számára érhető el közvetlenül, akik továbbadhatják a terméket. A nem tagok az értékesítőktől vásárolhatják meg.

 

Akinek felkeltettem érdeklődését, keressen fel skype-on.
Skype-nevem: agphoart

FFi logo

 

Terméklista

 

Előadás 19:45-21:00
hétfő termékismertető
kedd, csütörtök üzleti bemutató

 


 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 5
Heti: 16
Havi: 156
Össz.: 20 010

Látogatottság növelés
Oldal: FFI::Forever Freedom International
Számítástechnikai, üzletviteli tanácsadás, fotóriporteri munkák - © 2008 - 2019 - agphoart.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »